Снимка: МВР - Бургас
fallback

Жената, която загина в челната катастрофа в Бургаско в събота, е съпруга на полицай от ОДМВР - Бургас. Тя почина на място в тежка катастрофа, а двете деца, които са били на задната седалка в автомобила, са в болница.

От полицията в морския град изказват съболезнования на колега си, който въпреки загубата, трябва да се събере и да се погрижи за двете си малки деца.

Oще по темата

"Казват, че мъжете не плачат... Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина - едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си - Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Ето защо Янита няма да остане просто спомен - ще е пример за подражание и уважение - за семейството, приятелите и учениците ѝ!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й - полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Васко Далаверата

преди 1 месец

Аз съм Васко Далаверата загорял педесегодишен тираджия гастарбайтер и ако ми беше паднала ей котьо бати Васко как щеше да те клати все едно че си в кабината на камиончо.

44

Обективен

преди 1 месец

Жалко за красивото момиче. Лека и пръст и съболезнования на близките.. ХОРА , КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО !!! Нищо не е по-важно от живота и нищо не оправдава безразсъдното каране !

43

от района на Дунава

преди 1 месец

Съпричастен съм към неутешимата болка на семейство. Де факто, аз съм доста по-възрастен от нейните родители и мога да разбера тяхната болка, тяхното страдание ...! Този лъчезарен човек няма да види своите деца когато станат пубертети, когато завършат своето образование, нито да усети полъха на това, че ... време да бъде баба! Поклон пред нейната младост! Боже, колко е кратък живота, никой от нас не е наясно какво ще му се случи в скоро време. Мир на душата на това дете ...

fallback