Снимка БГНЕС
fallback

Виждам, че и други лъжци продължават да сипят инсинуации и да манипулират хората. Това написа бившият главен прокурор на България Иван Гешев във Фейсбук. Той напомни, че е предал на съд Атанас Славов и Емануил Йорданов по обвинение в клевета.

Гражданският му иск е за 20 000 лева към всеки от тях, а парите ще дари на деца в неравностойно положение. "По този начин те се опитват да отклонят вниманието от разпада на държавата, който предизвиква собствената им некадърност и крадливост. Няма да им се получи - ще ги съдя до дупка! Така поне част от откраднатите от хората пари ще отидат за децата в нужда. Очаквайте продължение..."

По-рано днес свидетели по делото срещу престъпната група на Божанов, което се води в Софийската градска прокуратура, обявиха, че Гешев е посещавал клуба на Мартин Божанов, по прякор Нотариуса.

Според свидетелите посещенията на Гешев в клуба били по времето, когато бил начело на спецпрокуратурата и приключили с избирането му за главен прокурор. Всичко това обаче засега остава в сферата на твърденията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно е вече сигурно,че ще имаме и първия осъден бивш главен прокурор,първото за което е че беше заграбил държавна собственост за лични нужди/18 декара с сгради/

69

баба мара

преди 2 месеца

защо никои не е осъден по твое време сега кого и за какво ще съдиш вземи да млъкнеш да не се изказваш защото си противен върнете на хората откраднатитеимоти от този които го убиха това е наи важното в мом стига с празните приказки

68

Анонимен

преди 2 месеца

Действай, Каскет. Досега доказа, че не си особено юридически грамотен. Дано имаш добър адвокат.

fallback