Снимка БГНЕС
fallback

Служители на дирекция „Жандармерия“ ще бъдат изпратени по малките населени места, съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов по време на изслушване в ресорната парламентарна комисия, съобщи БТА.
 
Той обясни, че това са служители, изтеглени от българо-турската граница, заради спокойната обстановка там през последните четири месеца. Стоянов добави, че в края на месеца ще стане видимо тяхното присъствие.
 
Министърът отбеляза също, че щатът на гранична полиция съвсем скоро ще бъде запълнен почти на 100 процента. Калин Стоянов съобщи, че е възможно до пролетта да приключи обществената поръчка за автомобили за нуждите на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Истината

преди 3 месеца

Ще се опитат да отнемат и на последния селянин земята за да е в ръцете на не случайни хора които се подписват като украинци под американски договори все едно сме окопирана държава. Що не идат в Китай и Корея да им продадат земя и хора

19

Вижте

преди 3 месеца

Какво представлява в момента еквадор и си го набийте в главите. Това ще бъде в най близко бъдеще нашата изстрадала родина. Х ле б арките превземат територии, чийто народ е бил стадо до последно! Бачкайте, братя българи, хранете ненаситното племе!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Държавата е продадена и унищожена ,островите ни очакват .

fallback