Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Около 50 души, пострадали от зимната обстановка в София, са преминали през спешния травматологичен кабинет на "Пирогов" тази сутрин, съобщиха за БНР от болницата.

Екипите на Спешната помощ са се отзовали на 20 сигнала за пострадали на улицата през изминалото денонощие.

Десетки жители на столицата са се озовали в спешния кабинет на "Пирогов" заради счупвания или навяхвания след падане на улицата по време на мразовитата сутрин. Лекарите са установили травми на китка, рамо, глезен и тазобедрена става, обясниха от лечебното заведение.

В болницата се намира единственото място, на което се приемат премръзнали хора, но такива днес към момента няма.

За разлика от вчера, когато от столичната Спешна помощ са реагирали на 3 сигнала за премръзнали бездомни – единият човек е откаран в "Пирогов", другият е заведен в Дома за временно настаняване в квартал "Захарна фабрика". Третият не е открит на мястото, посочено от обадилия се на 112.

Екипите са се отзовали на обаждания за 12 пострадали на улицата през вчерашния ден и за още петима тази сутрин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

С ламборджини в НРБ

преди 3 месеца

До 31 чш. до една от най малките,,,, не ни обяснявай защо не си в България , не ни интересува ! мий чиниите и не ни разказвай живота си. . . . Обяснявам ти колко си глупав и неспособен да промениш живота си! Живял си скотски и ти се живее скотски! Нищо лошо - твой избор! Не всички споделят начина ти на живот! А чинии не мия имам прислужници! А тебе няма да взема за мияч, защото по начина на изразяване и писане с ортографични грешки ми изглеждаш доста нечистоплътен! Сънувай, че си добре!

40

баба мара

преди 3 месеца

защото не си седят в къщи а щъкат по магазините спрете се с това ядене оставетедецата и внуците ви да пазаруват в свободното си време

39

Анонимен

преди 3 месеца

Да съдят столична община .Терзиев за нищо не става.

fallback