Снимка: БГНЕС

Покрай празниците в платформата на Helpbook.info получихме сигнали от разнообразно естество. Ето някои от тях.

Наш потребител закупил капсули кафе от електронен магазин, но установил, че пратката е с изтекъл срок на годност. Въпреки усилията си, не постигнал успех да се свърже с изпращача, за да се предприеме замяна на продукта. Молбата е отправена към БАБХ за извършване на проверка.

Друг наш потребител закупил десерт от хранителна верига, но бил неприятно изненадан: „Когато започнах да ям, усетих, че в сместа се разтеглят косми и получих голям дискомфорт. Изплюх го веднага и се погнусих.Прикачвам файл, за да видите какво видях“.

Изпратиха ни снимки на столична улица, на които се вижда състоянието й след празненствата по Нова година. Цветни конфети и остатъци от пиротехника не са почистени вече няколко дни.

Ще завършим с трагедия, като искрено изразяваме съболезнованията си: „Случаят е от 28.12.2023 г от 02:30 ч. Моят баща се обажда на спешна помощ в Сандански със затруднено дишане. Пристига линейка, която на място установява високо кръвно и висока кръвна захар. Транспортират го до спешния център. Оттам му казват, че трябва спешно да отиде в Благоевград с оправдание, че няма места в Сандански и Петрич. Оставят го пред вратата на Спешна помощ и не пускат линейка за Благоевград. Мой приятел го транспортира до Благоевград, където в 5,30 ч. умира в спешния кабинет на Благоевград.“

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

Общ преглед

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase