Снимка: БГНЕС
fallback

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 66, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 517 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 12,8%.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 370 души с диагноза COVID-19, от които 31 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 12.

Излекуван през последното денонощие е един човек, а общо от началото на пандемията - 1 290 054.

Активните случаи към момента са 5660.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

САЩ

преди 4 месеца

https://kirschsubstack.COM/p/the-single-most-important-interviewВ крайна сметка: не вирусът е причинил пандемията. Това беше нашият отговор на вируса (продиктувани отгоре надолу протоколи за лечение и ваксинация), който причини почти цялата заболеваемост и смъртност. Всичко това можеше да се предотврати, ако бяхме послушали хората, които правителството искаше да заглуши. Още има пълна липса на прозрачност за това какво се е случило в болниците през 2021 г. след поставянето на ваксините. Ако мерките и ваксинациите са били успешни, защо нито една болница не публикува своите данни?

11

Анонимен

преди 4 месеца

До 7: Сигурно :) Я *** направи един репортаж от болница и вземи интервю от някой, на който му правят чай и му бършат сополите да ти каже колко съжалява, че не си е набил поредния бустер.

10

Анонимен

преди 4 месеца

"Дори да бях опрашен и напълно ваксиниран, щях да се възхищавам на неваксинираните за това, че устояват на най-големия натиск, който някога съм виждал, дори от партньори, родители, деца, приятели, колеги и лекари.Хората, които са били способни на такава индивидуалност, смелост и критични способности, несъмнено са най-доброто от човечеството. Те са навсякъде, във всички възрасти, нива на образование, състояния и идеи. Те са от особен вид; те са войниците, които всяка армия на светлината иска да има в редиците си. Те са родителите, които всяко дете иска да има, и децата, които всеки родител ме

fallback