Снимка БГНЕС
fallback

Към никоя държава не са поставяни изисквания за Шенген, както към България. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

"Изпълнили сме всички условия и заслужаваме всичко - пълноценно включване в Шенген. Без измислени разделяния - по въздух, по вода, но без суша. Вместо това - нищо. Свидетели сме на поредната лъжа на сглобката- били ни допуснали частично. Да, ама не. Никъде не са ни допуснали, защото ни управляват некадърници и предатели на националния интерес", смята Нинова.

Според нея външната политика е изцяло в ръцете на ГЕРБ.

"Министърът на външните работа е техен, а председател на парламентарната комисия по външна политика е самият Бойко Борисов, който отново се прави на опозиция сам на себе си. Кой ще поеме отговорност за този провал? Ако е вярно, че са се съгласили на подхвърлени трохи срещу приемане на бежанци от Сирия и Афганистан, това е причина за незабавна оставка на правителството", коментира Корнелия Нинова.

"Сглобката се роди с лъжа и управлява с лъжи. Излъгаха избирателите си, на които обещаваха да се "изчегъртват" взаимно, в интерес на България. А се събраха в свой личен интерес. Излъгаха, че ще променят Конституцията, с цел да има справедлива съдебна система. Промениха я, с цел да овладеят съдебната система", коментира Нинова, цитирана от пресцентърът на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

242

Анонимен

преди 4 месеца

Стрино Корни, ти към коя категория си - май че към некадърните и злобните. Като основе президентът партия вие отлитате като кукумявки рано сутринта. Ама ти си знаеш това и затова всеки божи ден каканижеш със зад.гр.обен глас.

241

Не е възможно

преди 4 месеца

Шенген с кафени амуджи от различни шекерезаци без култура и несъвместими с християнския Български народ.

240

Един Българин

преди 4 месеца

Може да не ви кефи лелката за много неща, но за мангалопитеците е права. Какви са тия условия да приемаме братчеди, да стягаме сухопътните граници с други държави от ЕС...безумна работа! Ромските политици поне упорстваха и нямат подобни ангажименти, а нашите си траяха и получаваме задачки...

fallback