Снимка: БГНЕС
fallback

Изплащането на пенсиите през декември 2023 г. чрез пощенските станции ще започне на 7 декември (четвъртък) и ще завърши на 20 декември (сряда). Преводите на сумите за декемврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 декември, съобщиха от НОИ.

На 5 декември (вторник) на всички правоимащи лица ще бъдат изплатени паричните обезщетения за бременност и раждане, за отглеждане на дете до 2-годишна възраст и за осиновяване на дете до 5-годишна възраст за предходния месец ноември. За последния месец от годината тези плащания ще бъдат извършени на 28 декември.

Датата за изплащане на обезщетенията за безработица през този месец е 15 декември (петък).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 5 месеца

Абе, добре им напомнят, че те тез големи пенсии не могат ги изхарчи и може да пропуснат да си вземат следващата, щот си имат.......И аз с огромно съжаление, хич не е весело.

3

и кво

преди 5 месеца

те пенсионерите са по Карибите,по Бахамите,там ще си получат в бановите карти космическите пенсии,не е ирония,казвам го с огромно съжаление

2

Im-дртiйУАЙТBOY!

преди 5 месеца

Пенцийката има доста гоуема вероятност да я прибереме в джоба, докато за мижавата добавка... ще има да чекаме куковото лето, мейби - бейби!! Така е устроен животът!!

fallback