Снимка БГНЕС, архив
fallback

Прокуратурата привлече към наказателна отговорност 48-годишен мъж, заканил се с убийство на жена и счупил стъклото на колата ѝ в София, съобщиха от обвинението..

На 25 ноември на бул. "Акад. Иван Ев. Гешов" обвиняемият е заплашил жената.

Казал й: "Ще ми избиеш семейството, ти нормална ли си, ще те убия", след което нанесъл удари с ръце и счупил предното стъкло на врата и предното странично огледало на автомобил, в който се намирала тя.

За престъплението се предвижда наказание "лишаване от свобода" до 6 години. Мъжът е задържан за 72 часа, като предстои да му бъде поискан постоянен арест, пише "Дарик".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 5 месеца

До До Анонимен 16 - ХА АХА ХХААХАХХАХХАХАХАХА! Ох, моля те! Недей! Познавам 4 жени общо, котио стават за бизнес и да са лидери. Останалите 50, дето съм имал взимане-даване ... бяха МЪКА! ТОксикология отвсякъде. "Ооо ти казваш това, само защото съм жена" - Мърда! Ти ако беше мъж, такива работи щях да ти кажа, че щеше да посикаш ии да ме хврълиш от прозореца или да се хрълиш сама.

23

Анонимен

преди 5 месеца

До НеЗнаем каква е била - Абсолютно е така, не да набия, а да прибия някого ми е идвало, но не го правя. Човек все пак трябва и задръжки да има. Особено, пък когато не знаеш защо така се е получило и, слава богу, няма жертви. Ако шофьорката е виновна, пак е можел наказание да и издейства, но не и да и троши колата, нарязва лицето, да се присяга огледалото да изскубва, не, не се прави така.

22

До Анонимен 16

преди 5 месеца

Природата е предвидила още една функция - у дома да обгрижват и хрантутят нeкaдъpнuцu като теб, за които на млади години са имали неблагоразумието да се омъжат, а в бизнеса, производството, културата и науката да им вършат и служебните задължения. После да утешават вкъщи мъжеподобията, които са им съпрузи и са се прибрали разплакани заради това, че пак жена им е назначена за шефка.

fallback