Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Момче на 17 години е било пресрещнато от двама непълнолетни и заплашено с нож, за да даде телефона и парите си. Ситуацията се разиграва в кв. "Света Троица" в София около 21:30 ч., докато тийнейджърът се прибира към дома си.

За случая сигнализира майката на момчето, предаде Нова тв. По думите на жената това е поредно нападение в квартала. Задържани са двама непълнолетни за деянието, образувано е досъдебно производство.

Майката на пострадалото момче разказа, че е подала жалба в полицията. В рамките на денонощие двамата нападатели са открити от полицията, а телефонът е върнат на момчето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

А парите?

преди 5 месеца

Телефонът бил върнат. А парите? Докога непълнолетни лeкeнцa ще папкат и пафкат от парите на работещите родители и на връстниците им, които паралелно с ученето работят почасово, за да си изкарват джобните? Ако са похарчили парите - на родителите им солена глоба, а непълнолетните "бабаити" - три месеца принудителен труд. Човек над 14 г. следва да носи отговорност КАТО ВЪЗРАСТЕН за всичките си постъпки. Добре гледани, глезени, хранени, те са с по една глава по-високи от нас и съвсем не са вече деца

4

Анонимен

преди 5 месеца

Къде е онзи полицай да им пусне по един куршум...

3

е

преди 5 месеца

Сещайте се ножарите от кой цвят са.

fallback