Снимка: БГНЕС
fallback

Всички училища в община Варна в понеделник (20 ноември 2023 г.) ще преминат на обучение от разстояние в електронна среда заради възникналото бедствие.

Решението на министъра на образованието и науката Галин Цоков е във връзка с обявеното от кмета на община Варна бедствено положение и решение на общинския щаб, съобщиха от МОН.

В четири училища, където е необходимо време за отстраняване на нанесените щети от урагана, обучението ще е онлайн три дни – от 20 до 22 ноември включително.

Това са ОУ "В. Друмев", ОУ "К. Арабаджиев", Първо ОУ "Св. Княз Борис Първи" и Професионална гимназия по текстил и дизайн.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

чудител

преди 5 месеца

"Да се чудим кой родител да си остане в къщи , да гледа децата." какви деца отглеждате, дето не могат да се справят сами 8 часа в собствения си дом - навярно оставени със сготвена храна? как ги пускате изобщо на училище? записвате ли им да слушат "вдишай-издишай" и "сега първо лявото краче напред - браво - сега дясното - браво" на хендсфрито? аз се чудех що не пускат телефоните, пък то явно е за да следват съветите на преуспелите си и много загрижени родители!!!

9

До ?!?

преди 5 месеца

Разбирам, че много ти е тъжно за стария кмет, но това е положението! Браво на Благомира Коцев, за разумните решения!

8

Анонимен

преди 5 месеца

До ?!? - До 6 - Ако ти замият един гвоздей в коматия г6з, а после ти го извадят, ще ти е хубавичко ли, да сядаш или ще ти трябват нколко дена, докато се пооправи новата ти дупчица?

fallback