Снимка: архив, БГНЕС
fallback

„Ще бъда съвсем откровен: сглупих сериозно. И много ме е срам. Не се беше случвало, няма и да се случи пак“. Това написа във Facebook журналистът Ивайло Цветков – Нойзи, след като беше арестуван за шофиране след употреба на алкохол.

Oще по темата
"Причините и подробностите не са важни - важни са поуката и отговорността, която ще понеса. Извинявайте", написа още той.

Полицаи са спрели автомобила му около 2 часа след полунощ в четвъртък срещу петък в столичния квартал "Драгалевци". Дрегерът отчел над 2 промила алкохол.

Нойзи съдейства на разследващите, освободен е срещу 15 000 лв. парична гаранция, а автомобилът му е иззет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Ангелина

преди 5 месеца

Известният сноб подвизаващ се под артистичен псевдоним "Нойзи" ,считащ се за аристократ , а всъщност си един обикновен ,като преобладаващите по нашите ширини ,считащи се за безсмъртни зависими алкохолици ,а може би и от други зависимости. Измисли някакви по - така "извинение" ,ти умееш да изричащ сложно съставни фрази с чуждици ,които подозирам ,че не на всички знаеш значението ,но по- важното е да се правиш на интелектуалец . Ако беше такъв и имаше "грам ум" ,не би се качил да караш пиян.

93

Денев

преди 5 месеца

Каквото е за Всички - такова и за Нойзи ! Закона си е закон. След време като се повози на трамваи и таксита - да си Посръбва на Воля ! ... Наздраве !!

92

Racer

преди 5 месеца

Безизвестен пореден къркач. Да си понесе цялата строгост на закона това е.

fallback