Снимка: БГНЕС
fallback

За превишаване на полицейските правомощия по време на протеста срещу БФС алармира в социалната мрежа Facebook дългогодишният председател на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян.

На видеото се вижда как полицаи препречват пътя на протестиращи по малка централна софийска улица, а на искането им да бъдат допуснати до протеста, един от полицаите ги посреща с думите "Аре ве, мъже ли сте?"

Следва размяна на реплики, при което всички на улицата са принудени да легнат на земята.

От видеото не става ясно дали случката е преди протестът да ескалира, или след това.

Превишават ли полицаи правата си по време на протеста срещу БФС? Вижте в следващото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Анонимен

преди 5 месеца

До ПЕНКО - С правописа си излагаш полицаите. С агресията си също. Ако всички полицаи са като теб, тогава не ме учудва, че народа ви недолюбва.

90

Анонимен

преди 5 месеца

"и кои точно са тези неагресивни и невъоръжени хора? Снощи по ТВ показваха" - В статията има клипче. По ТВ-то снощи може много неща да са показвали, но аз коментирам клипчето тук. Гледай го и тогава коментирай. От примерно 1000 протестиращи снощи може да е имало да кажем 100 агресивни (това е пример. Пояснявам за такива като теб!). Трябва ли да се заяждаш и с останалите 900? Направо се чудя откъде ви намират такива "ЕнтелЕгентни" инд_ивиди, че и с "ЕнтелЕгентно" мнение...

89

ПЕНКО

преди 5 месеца

24 ГОДИНИ БЯХ ПОЛИЦАЙ/ МИЛИЦИОНЕР/ - ОФИЦЕР И ИНСПИКТОР ОТ МВР -НО- ВИНАГИ НА "УЛИЦАТА " !!!!!! ОТ КЪДЕ МИСЛИТЕ , ЧЕ СМЕ НИЕ БЕ ЖУРНАГЪ ЗОВЕ ??? ЩЕ СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ УБИЯТ , А ПОСЛЕ СА ПОТЪРПЕВШИ -ПРЕБИТИ И СЧУПЕНИ - БОЙ ПО ЖУРНА ГЪ ЗОВЦИТЕ -ГАД ОВЕ !!!!! КОЙ ПОЛИЦАЙ СЕ ОПИТА ДА УБИЕ " ПРОТЕСТИРАЩ " ??? ВЕДНАЖ ПЕРНИШКАТА АГИТКА СЕ СКРИ В ЕДИН ВХОД И ЛЕВСКАРИТЕ ГИ АТАКУВАХА И МОИТЕ ПЕРНИЧАНИ ГИ НАРЕДИХА ПРЕБИТИ НА СТЪЛБИТЕ . !!!!!!-

fallback