Снимка: БГНЕС, архив
fallback

От Българския футболен съюз са заявили пред Sportal.bg, че европейската квалификация с Унгария не може да бъде преместена на ново място.

Както е известно, по програма срещата с унгарците трябваше да се играе на стадион "Васил Левски" в София, но се стигна до преместването ѝ на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Oще по темата

Oт БФС уточняват, че ако се стигне до ситуацията, при която двубоят не се проведе, УЕФА ще наложи служебна загуба на България и може да последват много сериозни санкции за родния футбол.

"Мачът с Унгария не може да бъде изместен от Пловдив! Ако се стигне до ситуация срещата да не се проведе, защото дните до 16 ноември стават все по-малко, България ще запише служебна загуба, а след това за българския футбол могат да произлязат още санкции.

Първата такава вероятно ще бъде България да бъде дисквалифицирана от квалификациите за Евро 2024", заявиха от "Бояна".
 

Още за спорт - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

преди 5 месеца

Ами не се мотайте - преместете го пак. По-добре служебна загуба отколкото 90 минути срам. Пък можело и да ни дисквалифицират Хахахаха. Ние сме на последно място бе, какво като ни изритат.Тя държавата умря какво остава за футбола.Преместиха го за да няма протести - щото само в София хората протестират. В другите градове ги гощават с джолан и вино.

70

Горския

преди 5 месеца

Така и така ще паднат, що да се напъват момчетата. Наказанието не плаши никого - и без това сме аут !Разформировайте това БФС и всичко наново ! Друг начин няма !

69

Сту

преди 5 месеца

Така наречените "национали", така или иначе от 10 години играят ужасяващо и на всички е ясен предстоящия резултат. Просто да спрат да играят мачовете, да обявят бойкот срещу тая система. Да бойкотират корумпираното бфс, това ще даде голяма гласност и хората ще се включат в протестите, ще има мащаб.

fallback