Снимка: БГНЕС, архив

Ще подкрепим бюджета, единствено ако в него бъдат вписани изрично приоритетните проекти на всяка една община така, че да се повиши чувствително стандарта на живот на хората в населените места. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след среща с кметовете на ДПС, която се проведе в Благоевградско.

Той събра кметовете веднага след приключването на местните избори, за да се поздравят за постигнатите много добри резултати, след които ДПС се нареди като втора политическа сила и да очертаят приоритетите за всяка община, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата

Нашият ангажимент към хората, които дават своето доверие и подкрепа на издигнатите от ДПС кметове, е като работим така, че кметовете и общинските съвети да реализират нашите политики в полза на хората. Когато те работят уверено и спокойно, хората ще са добре, коментира Пеевски.

"Това искаме от изпълнителната власт - ясни правила и гаранции, че всички общини ще имат равен достъп до ресурс, за да постигнат европейски стандарти", заяви още председателят на ПГ на ДПС.

По-рано днес във Велико Търново лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който също се срещна с избраните кметове и областните координатори заяви, че две неща могат да изкарат ГЕРБ от управлението - бюджетът и корупцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase