Снимка БГНЕС, архив
fallback

Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа мъж за разпространение на 13 266 файла с порнографски материали, съобщават от Апелативната прокуратура в Пловдив.

44-годишният Н.П. е обвинен за това, че на 18.03.2023 г. в Стара Загора е разпространявал порнографски материали, за създаването на които са използвани лица, ненавършили 18-годишна възраст или лица, които изглеждат като такива.

Престъплението, за което е привлечен в качеството на обвиняем Н.П., е с висока степен на обществена опасност с оглед както на естеството на аудиовизуалните произведения и лицата, които са ползвани за създаването им, така и от страна на големия им брой. Файловете съдържат сцени със сексуална експлоатация на деца. Н.П. е задържан от служители на сектор БОП, Стара Загора.

Н.П. е неосъждан. Той е задържан за срок до 72 часа. Днес районна прокуратура - Стара Загора ще внесе искане в районния съд за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 месеца

Да разследват и в шуменско "кристиера-агро" и енерго-про, какви далавери извършват със земеделска земя за фотоволтаични паркове.

9

666

преди 6 месеца

В ЗАТВОРА ЕЙ ТАКИВА ГИ ОБОЖАВАТ!

8

Анонимен

преди 6 месеца

На тоя ше му прайм порно, докат не роди.

fallback