Снимка БГНЕС, архив

Депутатът Цончо Ганев от "Възраждане" излъчва онлайн на живо от срещата на енергетиците и миньорите с властта, предаде репортер на БГНЕС.

“Ако някой ви е казал, че ще изпълни неща, които противоречат на регламента, значи ви лъже”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков на срещата с миньорите и енергетиците, предаде репортер на БГНЕС.

Протестиращите от своя страна искат да се запише точка в споразумението помежду им, което се подготвя в момента, в което е записано, че ако някое от поетите ангажименти не бъде изпълнено, правителството ще подаде оставка.

Денков коментира, че няма нужда това да се упоменава в документа. “Ако някоя от точките от документа, с изключение на поетите такива към ЕС, не бъдат изпълнени, аз ще си подам оставката”, подчерта Денков.

Още по темата

“Днес да разпишем документа, утре да го гласуваме в парламента като решение. Тук каквото искате, точките се случват, какво ще спечелите, ако днес въпросът не се реши”, това заяви и Делян Пеевски от ДПС, след което поиска 30 минути почивка, в които въпросът да се реши.

Документът се състои от осем точки
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase