Снимка БГНЕС, архив
fallback

Полицаи издирват 18-годишния Никола Райчев от Пазарджик, който снощи малко след 18,45 ч. е намушкал с нож 21-годишния Ангел Здравков. Момчето издъхна вследствие на кръвозагуба на път за болницата в града.

По непотвърдена информация Никола, който учел в местната гимназия по механотехника, след тежкото престъпление взел колата на родителите си и заминл извън града, пише "24 часа". Има предположения, че се крие някъде в пловдивско, в района на Родопите. Райчев е тренирал бокс, твърдят негови познати. Бил сприхав и често налитал да се бие. Държал се лошо с момичетата и често създавал проблеми в училище. Веднага след убийството, Никола е блокирал достъпа до профилите си в социалните мрежи.

Трагедията се разигра в пазарджишкия квартал „Запад“, където Ангел и бившата приятелка на Никола- Дарина Б. се разхождали, когато дванадесетокласникът се появил и започнал да държи сметка на двамата влюбени. Между него и Ангел възникнала кавга, тъй като Никола искал бившата му приятелка да се върне при него. Като срещнал отказ, изненадващо ученикът извадил нож и пробол в коремната област бившия възпитаник на Езиковата гимназия „Бертолд Брехт“.

"Още не можем и не искаме да повярваме на това, което се случи. С нищо не предизвикал нападателят си Ангел стана жертва на жестока агресия, а неговият убиец е още на свобода. Искаме справедливост за Ангел. Искаме Никола Райчев да бъде заловен час по-скоро и съден с цялата строгост на закона“, споделят негови съученици. Тази вечер младежите се събраха на мълчаливо бдение на лобното място на Ангел в кв. “Запад“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 месеца

Сандокан мале с двата ножа ......

8

Анонимен

преди 7 месеца

До 6: А бе ти четеш ли правилно или ...... боксьора вади ножа бе.

7

До № 3

преди 7 месеца

До (-_-) - Вярно е, още не се е чуло някоя май.му.на да намушка с нож друга такава.

fallback