Общ преглед
Земеделски производители от цялата страна вече се събират край Долни Богров. Тежката земеделска техника днес няма да влезе в София, заяви Георги Стоянов, председател на Българския фермерски съюз.

Заради протеста на миньорите днес, земеделците ще изчакаме реакцията на властта по нашите искания до 15 часа и след това ще решим дали тракторите ще влязат утре в центъра на София, каза Стоянов.

Със сигурност ще има свободно изразяване на гражданска позиция без нарушаване на обществения ред и затрудняване на свободното придвижване, подчерта той.

Още новини

Коментари Напиши коментар

314

Анонимен

преди 1 седмица

Аз ви казах че всичко е за пари, ама вий ми дрънкате че ще свалят правителство, трици, искат още еврота

313

Анонимен

преди 1 седмица

Кво чакат? Мaйкa си ли? Нали когато се вдигаха цените на храната пълниха портфейла?

312

Анонимен

преди 1 седмица

Ако някой си направи труда да провери, ще види, че България е в топ 6 страните, в световен мащаб, които от десетилетия са били производители на слънчоглед. И на слънчогледово олио. Дори в някои години изпреварваме целия СССР, после изпреварваме и Русия в по-ново време. Ако земеделците не бяха спекулирали и не бяха играли по гайдата на големите търговски вериги, ако не бяха търсили свръхпечалби и бързо забогатяване, сега бизнесът им щеше да си върви нормално и никой да не се оплаква.