СНИМКА БГНЕС
fallback

Ще поискам още днес да стартира процедурата за избор на Инспектората на ВСС. Това съобщи пред журналисти в парламента народният представител от ДПС Делян Пеевски. Възмутен съм от техните действия спрямо случая в Стара Загора, мотивира се Пеевски. Неотдавна той призова за спешни мерки и проверка на магистратите, работили по бруталното нападение над Дебора, която бе нарязана с макетен нож.

Получих отговор как нищо не могат да направят, защото нищо не е нарушено. Вие как си представяте това?! Като видяхте това момиче, има ли нарушения?! Възмутително. Днес ще искаме старт, категоричен бе Делян Пеевски.

Първата, най-късно втората седмица на октомври, ще бъде първото гласуване на промените в Конституцията, коментира още депутатът. Всички промени на първо четене са сигурни. Допълнителни поправки ще правим между първо и второ четене на проекта, уточни той.

В отговор на въпрос за специалните служби и президента, и днешната доста остра реакция на проф. Александър Маринов срещу идеята разузнавателните да бъдат обединени в една, Делян Пеевски коментира: „Нека чуем президента. Защо говори през говорители, а не лично?!”. И после уточни, че „Президентът винаги е добре дошъл в парламента!”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 11 месеца

До вчера кадрува, сега критикува.

22

Анонимен

преди 11 месеца

"Турските лири" ще правят реформи в Дунавски вилает. Като не щете "копейки", ще получите "турски лири". Турските лири ще ви сменят празника и ще ви промият мозъка. Ще станат истински родолюбиви османци от вас, продажници.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Използват простия бг народ, който виси по улиците, за да правят чистки и да завладяват всички постове в новия фашистки режим. Простия народец по-добре да не протестира, защото Пеевски го използва за интересите на ДПС и фашистката хунта.

fallback