Снимка: БГНЕС

ВМРО за пореден път защитиха Милена Славова от атаката срещу нея от средите на ЛГБТ обществото и заведеното дело във ВАС срещу нея.

"Организаторите на тържество на отклоненията съдят рок легендата Милена Славова, че е изразила мнението си против т. нар. „Прайд“. Мнение, което се споделя от мнозинството българи.

Още по темата

Ние от ВМРО заставаме до Милена срещу опита да бъде наложена джендър диктатурата над нормалните хора, а устата им да бъде затворена. Наше право е да изразим позиция срещу всички събития, промотиращи извратената им реалност.

Милена е от поколение, което се бореше срещу цензурата и ще продължи да се бори. Тя беше наистина „цветна“ и искаше свобода. После дойдоха НПО-та със своите 72+ пола и подмениха значението на „цветен“ и си присвоиха дъгата като символ.

Обвиненията срещу Милена Славова са смешни и безпочвени. Ако тя загуби това дело, означава че всеки от нас става мишена за съдебни искове, само защото не приема джендър пропагандата и това тя да бъде финансирана с публични средства", пише в позицията на ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase