Снимка БГНЕС
fallback

"Проследявайки събитията от последните дни, свързани с “Пирогов”, изразявам пълната си и безусловна подкрепа към ръководителя на болницата д-р Валентин Димитров и целия екип на “Пирогов” срещу недопустимата арогантност и агресия, на които са подложени. Смятам, че всички ние сме длъжни да изразим ясно и високо непримиримостта си към това самозабравили се чиновници, като Мустафа Емин, политици и каквито и да са се самонарекли, да си позволяват да унижават и обругават български лекари и медицински сестри, изисквайки “специално” привилегировано отношение, използвайки позициите си за оказване на натиск и принуда".

Това заявява в своя позиция на сайта на ДПС депутатът Делян Пеевски.

Oще по темата

"Още по-малко е допустимо това, че вместо да понесе отговорност за допуснатата грешка и нарушение, се прави опит целият този срамен за извършителя случай да се пренесе на политическото поле", допълва Пеевски.

Нашите лекари и медицински работници изнесоха на плещите си кошмара на Ковид пандемията. “Пирогов” и екипите му винаги са на първа линия при най-страшните бедствия, катастрофи и трагедии. Те заслужават единствено нашия респект и уважение!", казва още той.

Припомняме, че в последните дни тече скандал около съветника на министъра на отбраната Тодор Тагарев - Мустафа Емин от ПП-ДБ, който заплашвал медици и настоял да бъде изведено дете от шокова зала, за да бъде вкарано неговото. Това стана ясно от публикация във фейсбук. Емин отрече, а Тодор Тагарев поиска "Пирогов" да му отговори кой е одобрил публикацията. Вчера от комисията по отбрана в НС заявиха, че Емин е злоупотребил със служебно положение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Ангелина

преди 1 година

ДП - се опитва да се изкара най- голям демократ и борец за справедливост.Дори една журналистка от телевизията на Слави си започна предаването СтудиоХ ,с неговата възхвала.Мерзост и точно тези "журналисти" се правят също на борци за истината и справедливостта- Може би, и телевизията на Слави е на ДПС?!Господин Пеевски ,който организира престъпни поръчкови мероприятия от всякакъв характер,да се прави на "светец"и защитник на правдата е ЦИНИЗЪМ.Най- долнопробен пиар ход.

48

Избирател Пп

преди 1 година

Слава на нашият бог гн пеевски

47

Анонимен

преди 1 година

С КТБ какво стана? Сарафов спи ли?

fallback