Снимка: Helpbook

В днешния обзор ще ви запознаем с разнообразни сигнали, които постъпиха в платформата на Helpbook.info през последните дни.

Наш потребител в качеството си на пешеходец е бил шокиран, ставайки свидетел на безумно поведение на шофьор на автомобил "Тесла" и е изпратил снимков материал. Агресорът паркирал на тротоара, извадил прът от багажника и потрошил друга паркирана кола. След направена забележка от автора на сигнала, подивелият шофьор с крясъци и псувни подкарал към гараж в близост. Веднага бил подаден сигнал на 112. Както нашият потребител, така и ние силно се надяваме, че ще бъде установен нарушителят и ще се предприемат необходимите санкции към него.

Друг наш потребител закупил сандвич от магазин за алкохол и цигари в кв. Драгалевци и след консумирането му получил силни стомашни болки в корема и последвало разстройство.  "След възникналите стомашни неразположения си дадох сметка, че във въпросния обект няма никави условия за приготвяне на храна", завършва сигналът

Не е приятно и да ти пристигне ястие, в което има буболечка. Изпратени са снимки на въпросната салата, която била поръчана от известна верига за хранене.

С молба за проверка към Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ се обърна чрез нас пенсионер, който е бил неправомерно освободен от длъжност по време на болничен. Изпратил ни е снимки на издадените документи от лекар и назначение за предстоящ ТЕЛК, но въпреки това фирмата е предприела отстраняване от работа.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, както и да се почувствате ощетени по някакъв начин, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase