Снимка БГНЕС, архив

Мъж бе жестоко пребит пред очите на детето си в Ботевград, съобщи Нова тв.

На 14 август, около 17:00 часа, потърпевшият е бил нападнат в парка от двама мъже, които нанесли множество удари по лицето и тялото му. На място е дошла и полиция.

„Паднах на земята, ритаха ме, изпаднах в безсъзнание, имаше заплахи, че ще бъда убит. Това се случва пред смаяния поглед на 15 деца, включително и моето. То е в страшен шок, работят психолози с него”, разказва потърпевшият. 

Хора, които са присъствали наоколо, подават сигнал до 112, като реакцията им сплашва нападателите.

По случая се води досъдебно производство, задържани са двама души на 18 и 24 години. Повдигнати са им две обвинения за хулиганство, извършено с особена дързост, и за закана за убийство.

Това обаче не е началото на историята. Всичко започва предния ден, когато семейството отива в парка и детето отива да кара тротинетка и бива нападнато от друго дете. "Видях сина си свит на топка и друго дете, на възраст около 8-9 години, го удря с юмруци", припомня си майката. Бащата разтървал децата и семейството подало сигнал в полицията. Семейството смята, че един от хората, присъствали на побоя на сина, е сред нападателите на бащата на следващия ден.

"Сега се притесняваме да излизаме в парка, детето не иска да излиза от вкъщи", казва майката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase