Снимка: БГНЕС
fallback

"Косата ми ще порасне, белезите ще избледнеят, а Вашата подкрепа ще остане завинаги в сърцето ми! Благодаря ви!" Това сподели обезобразеното момиче от Стара Загора в своя фейсбук.

Тя сподели клип, в който се обръща към всички хора и им благодари за подкрепата.

"Здравейте, добри хора. Благодаря ви, че в този много страшен за мен момент вие ме подкрепяте, мислите за мен, молите се за мен и се борите заедно с мен."

Преди дни широк обществен отзвук предизвика случка от 26 юни, при която 18-годишното момиче било пребито, нарязано с макетен нож и остригано от 26-годишен мъж. Хиляди в цялата страна се събраха на протести с искане за справедливост. Районният съд в Стара Загора този път остави в ареста Георги Георгиев по обвинение, че е заплашил с убийство 18-годишното момиче.

Скоро след това жени от цялата страна излязоха и разказаха за жестокостите, които те също са преживели.      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

152

Ц до 157

преди 8 месеца

Пожелавам ти същото леко преживяване лично на теб, заслужаваш го!

151

Бр до 137

преди 8 месеца

Обезобразено тяло, не лице! Аз никъде не прочетох за лице, а само за счупена максила - горна челюст и частично нос, плюс психичен шок и безсъзнание от удара, по това време е и разането с макетно ножче без съпротива поради безсъзнанието.

150

Анонимен

преди 9 месеца

До 162 " ти как точно желаеш да видиш психическата травма, дори и да е на дискотека, как точно, " Аре не се прави на много разбиращ. Тази не е травмирана. Не знам, може и да е била дрогирана по време на нападението и затова да го приема толкова леко, но не е травмирана. Ти си съчиняваш нещо, за да оправдаеш наивността, с която повярва на медиите и да не признаеш пред себе си, че се излъга. Отвори си очите и виж реалността.

fallback