Снимка: БГНЕС
fallback

Бургаски лекар предлага безплатно лечение на 18-годишното момиче от Стара Загора, чието тяло бе брутално и многократно рязано с макетен нож. Нечовешката агресия предизвика вълна от възмущение и анонси за шествия в цялата страна.

Пластичният хирург от Бургас д-р Любомир Калудов е готов да поеме за своя сметка лечението на пострадалото момиче.
"Правя го, защото съм лекар и съм християнин", коментира докторът пред БНР Бургас. Той е с над 30-годишен стаж и в момента работи в частна болница в морския град.  

Обвиняем за нападението на момичето е 26-годишният ѝ приятел, който тази сутрин бе задържан повторно, след като на втора инстанция съдът в Стара Загора го пусна на свобода.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

!

преди 10 месеца

Като тоя *** колко има още в БългариЗа тея доживотна присъда.

25

Анонимен

преди 10 месеца

До Това женско момиче, пожелавам ти някой да те докара до това състояние и после да дойдеш тук и да четеш коментари за себе си! Още по-добре: дано се случи на ***, дъщеря ти, внучката ти! И тогава всички ние ще пишем, че са въртяли секс и си го заслужават! Що за ИЗ Род трябва да си за да напишеш, че някой заслужава подобно нещо? Ти си проблемът в тази държава! ТИ СИ ПРОБЛЕМЪТ! Такива като теб са повече от 80%! Дано се намери някой да те счупи от бой! ИЗ РО Д!

24

Шишо

преди 10 месеца

Твърде дълго търпяхме своеволията на прокурори и съдии. Те са най-голямото ОПГ в България! Адвокатите играят ролята на дилъри разнасящи подкупите по адреси. Това е т.нар "правосъдна" система у нас...

fallback