Снимка: БГНЕС

„РСМ не е истински независима държава. Всичко, което се случва срещу нас, не е измислено от Скопие. Кой българин ще отиде там сега? Ако влезем и ние в тази ситуация, ще изпълним проекта, който е замислен”. Това обяви журналистът Любчо Нешков пред Нова.

Според него трябва да се поеме отговорност за случая.

Още по темата
„Това не е българския мач.  Това не е мачът между България и Северна Македония. Предизвикателствата пред българските политици са гигантски. Това трябва да спре. Това не пътят, по който трябва да вървим. Добре, че в момента имаме нормално управление. Отговорността трябва да се поеме от хора, чийто глас в момента се чува по света. Нашите партньори в съюза ще ни разберат, ако им обясним за какво става дума.

От 30 години отказваме да посочим корените на случващото се. Това е плод на една държавна идеология, на една истерия и агресия срещу българската държава, която е внесена отвън от РСМ.

Става въпрос за държавна идеология в услуга на Белград. Хайде нашите патриоти да го съобщят това ясно и да не се избиват в парламента, обвинявайки се в предателство и патриотизъм", обяви експертът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase