fallback

В района на селата Землен и Трънково край Раднево рано сутринта в сряда е паднал селскостопански самолет. Сигналът за инцидента е получен в областната дирекция на МВР в Стара Загора около 6:30 часа.

По информация на Bulgaria ON AIR пилотът е загинал на място, сигналът е подаден от неговия син.

Вероятната причина за случилото се е ято птици, една от които е попаднала в двигателя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

нехранете

преди 9 месеца

гълъбите - влезнали в перките, излензали , а печен на скара Гълъб няма .

36

"Останаха ли пи

преди 9 месеца

Познавах един пилот, 90-те години. Доколкото разбирах, летеше над Близкия Изток. Разполагаше с много средства и пилееше с широка ръка, но беше винаги адски изнервен, викаха ги в последната минута, и (кой знае защо) винаги летяха през нощта. След време разбрах, че е бил убит - при полет, пак там, в Близкия Изток. Нали се сещате какво са превозвали... Сигурно са сладки престъпните парички, но често не могат да им се радват дълго. Но пък много често остават весели вдовички-като шаврантийка Даринка!

35

то си има

преди 9 месеца

много случаи на повредени апарати и кацат на магистрала, на поляна, на покрив на къща даже имаше . Преди полет малките самолети не ги проверяват , а причината е вятъра . Кви птици - Орли, Гарвани, на село има Жерави - те пътуват във формация . Щом няма пера пилота е самокатастрофирал . Това е . Що да тори със самолет, само той знае. повече няма. Богат Земевладелец . Остава без субсидии.

fallback