Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

24 са новите случаи на коронавирус у нас за последните 24 часа, според Единния информационен портал. Един човек е починал.

Направени са 1192 теста, което означава, че делът на положителните тестове е около 2%.

55 души са излекуваните, активните към момента случаи са 1389.

Петима души са новопостъпилите в болнично заведение с коронавирус. Общо хоспитализираните са 100, от тях 12 са в интензивно отделение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

До 10

преди 10 месеца

Амишите не ходят на лекар и не правят изследвания. Никой нищо не знае за здравния им статус. Не съществува статистика. Те живеят като в каменната ера. Това , което пишеш са лъжи и спекулации.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Когато те тресне "ковката", друга песен зе пее!

9

thebulgariantimes

преди 10 месеца

Сп. "Сайънс" съобщи, че все повече изследователи поставят диагнози, включващи сензорна невропатия, която причинява усещане за изтръпване или токов удар, пареща болка и проблеми с кръвообращението, както и синдром на постурална ортостатична тахикардия състояние, което влияе на кръвообращението и може да доведе до симптоми като световъртеж, припадък и ускорен сърдечен ритъм, които се появяват при ставане от легнало положение.Симптомите след ваксинация могат да имат характеристики на едно или и на двете състояния. Според статията хората с дълъг СОVID също могат да страдат от подобни симптоми.

fallback