Снимка БГНЕС
fallback

СБАЛАГ „Майчин дом“ подписа Международно споразумение за сътрудничество с най-голямата университетска АГ болница в Тел Авив – Рабин Медикал център Белинсон, съобщиха от лечебното заведение.

С него се полага началото на съвместни обучителни и квалификационни дейности на лекари в областите акушерство и гинекология, фетална медицина, неонатология и др.

В момента първите лекари от “Майчин дом” вече са на обучение в Израел. “За нас това споразумение е изключително международно признание за работата на екипа на “Майчин дом”, посочи директорът проф. Иван Костов.

“Това е възможност да повишим квалификацията и методите на лечение в България чрез съвместните обучения с израелските колеги, които са междуродно признати като една от водещите световни сили в най-иновативните и модерни медицинските акушеро-гинекологични и неонатологични грижи”, допълни той.

Болница Рабин Белинсон е най-голямата университетска акушеро-гинекологична болница в Тел Авив, Израел. Тя е известна с най-голямата клиника за рискова бременност в Израел, където се проследяват най-тежките случаи по най-високи международни стандарти. Болницата е изключително популярна и с проследяването на много бременни жени с трансплантирани органи – черен дроб, бял дроб, бъбреци и др. В университетска болница Рабин Белинсон с помещава и най-модерната и силна клиника на Израел за фетална медицина, известна със сложните си операции по вътрематочна хирургия – оперира се бебето още докато е в корема на майката, включително и с роботизираната система Да Винчи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Истина

преди 10 месеца

Израел е най-инонативната нация, с най- много учени-нобелисти на глава от население и значими открития за човечеството именно защото е Божият избран народ, благословен заради правдата си е благословение на всички нации, които обаче са безбожни антисемити като нацисти, комунисти, ислямисти др.нечестиви корумпирани слуги на дявола, които използват, окупират, клеветят, ограбват, убиват евреите от завист за Божиите благословения и за да заграбят земята и неговите заслужени постижения и притежания

6

Анонимен

преди 10 месеца

За нас това споразумение е изключително международно признание за работата на екипа на Майчин дом . . . Ако е така, защо израелците не са в Майчин дом? Обикновено, който се учи, се учи на место, а не обратното! Какво ще учат там, орязване - не ни трябва, ние се мием там!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Парaта днес света владей и който има отpязън Черен Дроб, Бял Дроб и Бъбpек, зле живей Черен Дроб, Бял Дроб и Бъбрeци са търговска стока в ръцете на ЧИРЮНТEPИЯТА за да има ДИЗEНТЕPИЯ! При рaждане пъпнaта вpъв трябва да стой неоpязана, докато кpъвта с цялата инфоpмация за имyнната система влезе в малкото бeбенце. Сега го pежат вeднага! То мре! Рeжат му Белия дроб, Черния Дроб, Бъбреците и ги прoдават. Тия Мъжки, които остават живи ги обpязвaт и до края на живота се радват на Аллаха и Мойсея!

fallback