Снимка: БГНЕС
fallback

Министър Калин Стоянов ще иска пълна информация по случая, за да се запознае с действията на служителите, изпратени в кино "Одеон", когато поддръжници на "Възраждане" са нахлули и са прекратили прожекция на филм.

Според предварителни данни, предоставени от СДВР, след сигнал на мястото са изпратени униформени. Там е установено, че привърженици на политическа партия и група граждани, дошли на прожекция, са влезли в словесен сблъсък. Организаторът на прожекцията е решил да я прекрати, върнал е парите на закупилите билети. Не е имало физическо насилие между двете групи, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера демонстранти с тениски на "Възраждане" обсадиха столичното филмотечно кино "Одеон" на бул. "Патриарх Евтимий" и не допуснаха прожекция на филм, който е част от програмата на ЛГБТ фестивала "София прайд". На кадри от мястото се вижда група хора, които държат плакати с надписи срещу "педофилията" и ЛГБТ правата пред входа на киното.

По това време в салона е трябвало да бъде прожектирам филмът "Близо", част от "София прайд филм фест". Според афиша филмът е подходящ за зрители над 18 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Редовен гражданин

преди 10 месеца

Статията си личи, че е писана на две на три без данни и факти. Първо, полицията е била там, но е позволила на тези мъже с тениски да се изпречат на жена и да я обиждат. Няколко мъже срещу една жена! Второ, филмът не е подходящ за лица по д18, защото има самоубойство, а НЕ защото има секс между дечица. Няма дори една целувка между деца. Педофилите не са част от ЛГБТИ, има много момиченца в центровете по спешност, където са били сексуално малтретирани от мъже. Всеки цожиален работник го знае.

87

Анонимен

преди 10 месеца

Бойните отряди на Мацква.

86

Име

преди 10 месеца

Затова няма един софтуер, който да работи като хората и една електроника, която да работи повече от 5-6 години както трябва. Защото ей такива не можещио да четат и смятат и не знаещи къде да получат информация, са програмисти. Тук е друго, този е пореден фантазиран програмист, да изпъква като "интелигентен поддържник на ФЪЗражданИ". Ей такива са им 95% от електората, който пълни на Коцанката касичката с пачки. Такива са и всички, които пълнят на останалите касичките.

fallback