Снимка БГНЕС
fallback

Тялото на Ангел Христов е идентифицирано от властите по ръстови отпечатъци и други белези. Резултатът от ДНК експертизата на Ангел Христов от Братя Галеви още не е пристигнал в Окръжна прокуратура - Кюстендил.

Това съобщава за "24 часа" говорителката Марияна Сиракова.

Вчера на обяд наблюдаващият прокурор е издал постановление за освобождаване на тялото от съдебна медицина, с което се разрешава на близките му да си го приберат.

Прокуратурата очаква и заключението на съдебно-медицинската експертиза за смъртта. След като то пристигне, досъдебното производство ще бъде прекратено, защото стана ясно, че е починал от инфаркт.

Погребението е насрочено за днес, но все още не е оповестено къде точно ще бъде то.

Мистерията около смъртта на 54-годишния Ангел Христов и начина, по който се е завърнал у нас, въпреки че е издирван, витае вече пети ден.

Oще по темата

До момента единственото ясно около скандалния случай е, че той е починал тук, в България, вследствие на остро разстройство на коронарното кръвообращение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Иисус е жив

преди 10 месеца

Основният заподозрян би трябвало да бъде или по точно заподозрени са тези които не са искали да свидетелства срещу тях.

10

Егаси

преди 10 месеца

Парите какво правят. И да умреш, не си ти. Само схеми, мълчат хора защото ха са проговорили, запълват празният ковчег. Попове ...смс-и патили, той се издирва от Интерпол, съседите казват той винаги тук е живеел...това по-сложно стана от лабораторията пуснала ковид 19 и после обвиниха някакво животно. И тук май така ще стане. Върви гони Михаля. ДНК анализите отнемат 3-5 дни тез за 1 час са готови с резултат, кой е взел анализа...какво става...тъмна Индия. Кой го е убил, дали е искал да каже нещо?

9

447

преди 10 месеца

Кой уби Ангел Христов?!

fallback