Снимка БГНЕС
fallback

Парична гаранция от 1500 лева постанови Районния съд в Пловдив за Тодор Чалъков-Куката. Така той излиза на свобода след близо 2 месеца зад решетките.

Още в самото начало на заседанието прокурорът по делото за клипа с вързаното като куче момче Веско Ириков изрази съгласие, че е време и Тодор Чалъков-Куката да излезе от ареста. Разследването е към своя край, а и другите двама участници вече са на свобода.

Oще по темата
Тодор Чалъков-Куката, Даниел Йорданов, познат като Емили Тротинетката и Петко Караилиев-Чеченеца бяха задържани на 5 април - два дни, след като заснеха скандално видео с вързано на каишка като куче момче в пловдивски мол.

Те са обвинени в хулиганство на публично място. Тротинетката излезе от ареста на 18 май, а Чеченеца - в началото на тази седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Вьзмутен

преди 10 месеца

Хора на - пп са

8

Заварчика

преди 10 месеца

Държавата се тресе от корупция,няма на практика съдебна система,полицията вместо да гони мастити босове и междуконтинентални трафиканти от български произход на дрога,се занимава със тротинетки и всякакви би-битки.Държавата е пред разпад,ни занимават със ,,тик-ток" герои.До кога??

7

Сокака шепне

преди 10 месеца

Чеченската мафия понякога работи франчайз - разрешава на други групи на терен да оперират от тяхно име. Едно от условията е да поддържат имидж на най- безмилостни и безкомпромисни на конкретния терен. Много са чувствителни към името и репутацията си...... Тоя не ща да го мисля....

fallback