Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Със заповед на главния секретар на територията на цялата страна тече операция, при която се проверява криминалният контингент, заяви вътрешният министър Иван Демерджиев.

"Силно се надявам, да не се визира МВР, защото то не си е позволявало да подслушва незаконно, нашата основна цела е да преследваме престъпниците. МВР няма да участва във войни между отделни институции, нито ще участва във войни между политици и други институции", заяви Демерджиев по повод изнесените записи от Радостин Василев.

Той коментира и убийството на Красимир Каменов - Къро.

В момента сме в комуникация с властите в Южноафриканската република. Имаме уверение, че ще бъде допуснат наш представител, който да се запознае със ситуацията и хода на разследването и да получим цялата налична информация, каза министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, к.8 Научи най-после името на служебния министър на МВР, защото често пишеш в dnes.bg, а не си даваш зор да го напишеш правилно. Казва се ДеМЕРДжиев, а не Дерменджиев. Името,което пишеш, е на бивш много известен биеш футболист на Ботев Пд и националния отбор, с прякор Чико.

24

Аз

преди 11 месеца

В момента в МВР са останали да работят само най-големите шматки, които не могат да си намерят работа на друго място. Стоят на заплата и каквото могат да закърпят покрай службата е добре дошло. Тъй че , драги, не се надявай да свършат нещо!

23

А Дамаджан

преди 11 месеца

къде зачезна ?

fallback