Снимка: Helpbook
fallback

Oще по темата
15 авг 2008 16:15
38
Обърнаха се към нас и отговорните органи чрез платформата на Helpbook.info с молба за съдействие и проверка относно перманентно замърсяване и невъобразим шум около гробищния парк „Бакърена фабрика“.

Въпреки многобройните сигнали подадени към район „Връбница“ и Столична община и липсваща реакция от тяхна страна, нашият потребител не губи надежда, че все пак ще се вземат адекватни мерки. Става въпрос за ежедневно изключително замърсяване на въздуха на ул. "Тишина", където цялата зона е отредена за парк.
„Въпреки това, в дворовете на фирмите, предлагащи каменоделски услуги се извършва обработка на камък (мрамор и гранит) с шлайфащи машини на открито. Вследствие, на което буквално се вдигат облаци бял прах, който засипва всичко. Шумът от машините е нетърпим.“ пише в сигнала.

Получихме сигнал за ужасна мръсотия в село Герман. Често почистващите фирми не минават да прибират боклука с дни, а когато все пак това се случи - събират само торбите около кофите.

Опасности дебнат малчуганите на детска площадка в столичния квартал „Хаджи Димитър“. Голяма част от съоръженията за игра са изгнили и корозирали, от повечето от тях стърчат пирони и железа и е само въпрос на време да се стигне до неприятен инцидент. Авторът на сигнала е приложил снимки и моли съораженията да се подменят изцяло, преди някое дете сериозно да е пострадало.

Получихме оплакване за поставена бариера на паркинг в район „Слатина“. Ето какво пише в сигнала: „По този начин, отново се блокира достъпа до сградите, намиращи се в същия парцел, както и зад сградата на ДМК, където са разположени много фирми, като по този начин се блокира работата им. Не се допускат както коли, които зареждат съответните обекти, така и клиенти, ползващи услугите на съответните фирми.“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Жестоката истина

преди 11 месеца

Само разпад на ЕС-то и някаква генерална реконструкция може поне да даде надежда за някаква промяна.Сега ние явно не сме добре разпределени.Трябва ново разиграване на картите

15

Социалист

преди 11 месеца

Искахте демокрация скачахтте и викахте който не скача е куманист и вместо демокрация дойдоха капитализма и тези капиталисти са същите които свалиха социализма и Сега са в власта се същите защо ли защото знаят ка да лъжат народа.*** народ проста държава аз не гласувам от 22 години насам гласувал съмо 2 пъти в живота си и си казах аз да не съм овца да вземат тези хайдути субсидии от моя гръб.по добре е да станем президентска държава един ще командва. Гледайте филма Чиста Съвест и ще разберете

14

Анонимен

преди 11 месеца

Видими резултати както обещахме

fallback