Снимка: Pixabay
fallback

Трима души са загинали, а 23 са били ранени при 12 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщават от пресцентъра на МВР.

Три тежки пътнотранспортни произшествия са регистрирани в София, ранени са трима души. Станали са и 18 по-леки произшествия.

Oще по темата
307 са тежките катастрофи от началото на месеца, загиналите са 22 , а ранените - 415.

По данни на МВР от началото на годината в България са загинали 130 души на пътя, ранени са 2174 в общо 1642 тежки катастрофи.

Отчитат се петима по-малко загинали спрямо същия период за миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 година

Печалбарите да спрът да раздават книжки на куцо и кьораво щото касапницата е голяма. От 40 години съм с Тира вече мее страх някой състезател да не влезне под камиона. Толкова неадекватни се навъдиха толкова безмозъчни се качиха на мощни автомобили че положението е непоносимо. Само аз ли го виждам това органите къде гледат? Изглежда че органите правят пачки! А това хич нее на добре. Добре че скоро ще се пенсионирам да не гледам размазани и обезобразени трупове по пътищата че стреса е голям.

11

Анонимен

преди 1 година

Що триете...За убийството на Милен Цветков Става въпрос.Гаси държавата...

10

Марсел Попов

преди 1 година

Не познавам друг народ толкова пppocт, нагъл и неадекватен като народа на Цъpвyлю! Тази псевдо територия се самозатрива.

fallback