Снимка: Pixabay

Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море - Велислав Василев. Инцидентът е станал преди няколко дни, а причината за побоя била ... грешка. Това стана ясно, след като самият играч разказа за случилото се.

"Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза беше: "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата". Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха, усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи", разказа самият играч.

Впоследствие става ясно, че от охраната са предупреждавали клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било изискване на собствениците. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто е объркал момчето и е налетял на съвсем друг човек.

Любопитното е, че фирмата, охраняваща обекта, носи името на градския съперник на Черно море - Спартак. Но тя няма нищо общо с футболния клуб, а просто е съвпадение на имената.

Състоянието на играча притеснява лекарския щаб на Черно море. Причината е, че за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България на 4 април. /БГНЕС

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 2 месеца

Друго, което съм чувал за българските чалгатеки е, че ако дойде някоя мутрафонска/мафиотска важна клечка и няма свободна маса за неговата компания, по същия начин при теб идва охраната, плащаш сметката и си заминаваш, иначе бой....

46

Анонимен

преди 2 месеца

Продължение - бях с група абитуриенти от друго училище, не от моето, понеже при нас дойде агент да предложи абитуриентска екскурзия в чужбина, вместо чалга "бал" във форум до НДК, но моите съученици първо се съгласиха, ама сетне две съученички ги разубедиха, че нямало да сме сплотени в чужбина, нямало да може майките да ни изпратят, да ни снимат с камера. Та в крайна сметка им се изплюх в лицето, не отидох на бала и заминах за Унгария с абитуриенти от друго даскало. И досега не съжалявам.

45

Анонимен

преди 2 месеца

България....Преди точно 25 години, като абитуриент, бях на дискотека в Будапеща, в мазето на един замък леко в страни от центъра. Имаше на дансинга охрана, но...бяха едни сигурно 40 - годишни чичковци с мустаци, които стояха отстрани на нас и пляскаха, докато танцувахме. Музиката беше само диско от 80те, от сорта на Модърн Токинг, Джой, Неотон Фамилия и т.н. Нямаше и никаква входна такса. От тогава не стъпих в дискотека в България, сега и живея в чужбина.