Снимка: БГНЕС
fallback

Няма причина за промяна на съществуващия курс на лева към еврото, заявиха за БНР от Българска народна банка. Не са водени разговори между представители на БНБ и Министерството на финансите относно евентуална промяна на курса, допълват от Централната банка и припомнят, че "такава промяна е невъзможна“.

Днес в медийното пространство се появиха публикации за наличие на доклад, изпратен от Министерството на финансите към Министерски съвет, в който е посочено, че е възможна промяна на заложения курс към единната валута заради текущото състояние на държавните финанси и ако не се предприемат спешни действия.

„Подобни твърдения за промяна на курса лев/евро са некомпетентни и безотговорни", уточняват от БНБ.

Oще по темата

 

Международните валутни резерви на Българската народна банка са на най-високото си ниво за последните 30 години. Подобни твърдения за промяна на курса лев/евро са некомпетентни и безотговорни, твърдят от БНБ

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

ББ

преди 1 година

"министърката"на решетников,удобно не говори за пропуснатите милиарди по Стратегическият,саботиран от агентите на путин ...дпс-гроб,удобно не събира ДДС от фирми на обслужващите путин...ДПС-ГЕРБ,удобно не споменава рекордният резерв в БНБ,сее паника и лъжи обслужващи путин и войната му,работи против Националната ни сигурност...те са недосегаеми...те са безсмъртни...те са луди и САЩ идва за тях...Народа ни идва за тях!!!да убиваш децата ми,Народа ми...и да си ми министър...?няма начин!!!

103

ББ

преди 1 година

да обслужващи раша ви водят към Ада,г-жата да бъде видяна от прокуратурата,разследвана за руски шпионаж,за заплаха Националната сигурност на България!или сте им съучастници!Света ни ще ви покаже фактите,и ще носите отговорност за съучастие в манипулациите от кРемъл на г-жата!Война е...

102

Анонимен

преди 1 година

Даааа, да вярваме ви. Аз на банкер и на Хитър Петър най много вярвам.

fallback