Снимка: БГНЕС
fallback

Димитър Манолов беше преизбран за президент на Конфедерацията на труда "Подкрепа". За вицепрезидент на синдиката отново беше избран Иоанис Партениотис. За кандидатурата на двамата са гласували 563 делегати.

„Вие ни прехвърляте отново огромна отговорност“, обърна се Манолов към делегатите. Той заяви, че отново ще работят за КТ „Подкрепа“ със сърце, душа и емоции.

Днес е вторият ден от единайстия конгрес на КТ "Подкрепа", който съвпада с 34-ата годишнина от създаването на синдиката и е под мотото „С Подкрепа" в бъдещето!".

Да бъде променен Планът за възстановяване и устойчивост поиска вчера Димитър Манолов, а след това стана ясно, че синдикатите ще се включат в преговорите за предоговарянето на глава "Енергетика". На откриването на конгреса присъства и държавният глава Румен Радев, който заяви, че пандемията от COVID-19, енергийната криза, войната в Украйна и галопиращата инфлация поставят живота на хората на все по-голямо изпитание.

(БТА, Николай Трифонов)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

помнещ

преди 1 година

Това държавно отроче " КНСБ" след 1989 г,когато го пое Константин Тренчев ли? И след оттеглянето му ! После Желязко Христов до смъртта си.през 2010 та. От тогава не ги броя кой ги е "замествал! Помня само че Желязко Христов след Едногодишно "управление" на ГЕРБ каза тогава,че оценява управлението на ГЕРБ като ТРАГИЧНО! -:( И днес има още Чугунени глави подкрепящи партията на МутроКомуниста! КНСБ е Държавна структура,със заплати от държавата! Тя трябва да се ЗАКРИЕ! Лицемерно е съществуването и!

11

Анонимен

преди 1 година

И Бойко Борисов му крепеше шишарките.Ще му се отблагодари с нови протести за каквото се сетиш.

10

Овников

преди 1 година

А Радев се смееше на Борисов , че взима мерки за К19. Казваше ,че няма война , а операция и още други изцепки.Сега обърна палачинката.

fallback