Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Неизвестно лице е нанесло побой на медик от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца. Медикът се е връщал от дежурство и е бил нападнат пред жилищния му блок.

В следствие на побоя има разкъсвания на устните и голяма рана на челото. Медикът е настанен в Хирургичното отделение на МБАЛ "Христо Ботев", предаде БНР.

Спешни медици коментираха, че агресията към тях ескалира след случая с катастрофата, при която загина 3 годишно момче.

След трагедията родителите обвиниха за смъртта на детето лекарката от Спешна помощ. Според тях, тя е била употребила алкохол и не е оказала адекватна помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Анонимен

преди 1 година

До 48: "Всички ще умрем, включително и вие"Не, 48, първо ще си отидат медиците от България и после ще дойде ред на теб и цялата ти нация да си отидете. Хахаха.

53

Анонимен

преди 1 година

До 48.Точно така, 48.С това мислене, което имаш, ти и цялото българско население заедно с медиците, както казваш, със сигурност сте на път да изчезнете. И ще изчезнете не за друго, а защото се делите и така мислите. Продължавай в същия дух да разсъждаваш, представителю на наистина отиваща си нация.

52

Анонимен

преди 1 година

Хах, да, пък и да пробват да почакат линейка в английското кралство баш по време на пандемията, да ги видя нашите българи колко ще бъдат удовлетворени. Ама тръгнали на война с нашите медици. Нещичко не знаете. Не знаете да цените това, което имате тук.

fallback