Снимка: Helpbook
fallback

В първите дни на новата година в платформата на Helpbook.info получихме не малко сигнали по различни поводи. Ето някои от тях: "Лекарка в "Пирогов" ми постави погрешно инжекция "Тетанус" вместо в мускула, директно в бурсата на ставата на рамото и засегна сухожилия, от което ръката ми е почти неподвижна и със силни болки близо месец. Оттогава ходя няколко пъти до "Пирогов", казват ми, че ще мине с времето и ме отпращат след четиричасово чакане..../втория път ми казаха да почна физиотерапия и добре, че личната ми лекарка след прегледа установи, че ставата на рамото ми е много подута, зачервена и с голям оток /....Входирах два пъти жалба там, с молба някой да се свърже с мен и да получа адекватна диагноза, лечение и решение на проблема, но няма никакъв отговор, обикалям по лекари, тъпчат ме с куп силни обезболяващи и антибиотици от около месец вече, но положението става все по-зле от ден на ден, ръката става по-неподвижна, синя и подута и болките са нетърпими...."

Наш потребител закупил белгийски бонбони от известна търговска верига и ги отворил за почерпка в навечерието на новата година, но за изненада на всички в кутията имало нещо, което представлявало всичко друго, но не и бонбони, със странен вид и консистенция, както е видно на снимката. Молбата е отговорните органи от БАБХ да извършат проверка и изтегляне на стоката от продажба.

Сигнализираха ни за постоянно нарушаване на обществения ред от заведение в ж.к. „Гевгелийски“. Същото системно след 22.00 ч.нарушава спокойствието на живущите чрез силна музика, която често е наживо и тормозът продължава до малките часове на денонощието.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 1 година

Га ядахте лактата на бай тошо и са просирвахте ни ривахте, нали. А в наши сни сте способни до утре вечер да виете как лактата на бай тошо била най-хубавата лакта в света лакта. И после ше ни разправяте как сте ходили в космоса и сте строили, деййба и useless соц-дъртаците. Един залюханяк пък намери украинска следа в бонбоните, които реално са се скапали заради неправилно съхранение. Викайте лекари спешно е!

38

Анонимен

преди 1 година

не бе, има лекарска солидарност ....е осакатили неколко , други просто на са имали ден, има и някой излизат живи от болниците ... ама братчедите знаят, бугарски се оплаква на некъв си боок/Г/

37

Анонимен

преди 1 година

100% има някой Г.омняр, който персонално орговаря за пускането в продажба на тия 'овна! и това не е "кака пенка" или "митачето" - назовете го по име, отдела в който работи и какви санкции ще понесе! да му .... в остата!

fallback