Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Цял Перник се вълнува от добрата новина за намирането на Александър след повече от седмица в неизвестност. Доброволци, които го търсят от първия ден след изчезването му, се събраха в района на Профилакториума и още не могат да повярват, че момчето е оцеляло само в гората близо 9 денонощия.

Появиха се обаче и много неизвестни, задават се много въпроси. Лелята на Александър - Елисавета Ваклинова, все още има съмнения, че момчето е било отвлечено.
Oще по темата


"Вярвам, че някой го пусна, детето няма как да издържи толкова време. Босо, с опърпани дрехи, без храна - не може някой да ме убеди, че един човешки организъм може да издържи толкова дълго. Баща му ми се обади, мислехме да направим изявление пред медиите, да призовем хората да го пуснат. Минута след това ми звънна да ми каже, че е намерен и тръгна към Червена могила. Щях да кажа, че ако някои хора са с добри сърца и са скрили това дете, да го пуснат", коментира Елисавета Ваклиновапред Bulgaria ON AIR.

От прокуратурата също заявиха, чее ще проверяват дали Александър не е бил държан принудително.

Цяло чудо е 12-годишното дете да оцелее 8 дни без вода и храна. "Затова прокуратурата ще проверява версията дали той не е държан принудително от някого и дали този човек не го е пуснал заради обявената парична награда от неговия баща в петък", категорична е Сийка Милева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Станислав!

преди 1 година

И аз мисля така че е бил отвлечен чух някои неща че ще се случи нещо такова с момче от Перник целта е била да правят картини рисувани от него и да ги продават! Ако не е могъл да говори така са го направили с лекарства

54

toti

преди 1 година

Ако е тъка ,защо е одраскан и не е бит от никой,каде са парите обещани на хората намерили го............/

53

НЕ СЕ РАБОТИ ...

преди 1 година

ПРОФЕСИОНАЛНО ------една промивка на стомаха на Сашко и изкарване на съдържимото от него с лабораторен анализ ---ВЕДНАГА ЩЕ ПОКАЖЕ КАКВО Е ЯЛО ДЕТЕТО ТИЯ 9-ДНИ !/фекалните лабораторни анализи---СЪЩО....ЗАЩОТО ПЪЛНОТО ИЗПРАЗВАНЕ НА СТОМАШНИЯ ТРАКТ ---СТАВА СЛЕД 9-12-часа/

fallback