Снимка: Facebook
fallback

"Сашо се чувства добре и се гушна в мен! Благодаря на всички!", написа във Фейсбук бащата на 12-годишния Александър, след като днес изчезналото на 11 ноември дете беше открито в труднодостъпна местност над радомирското село Червена могила.

Спасителите му разказаха, че Сашко е бил в безпомощно състояние, изтощен и мокър.

Александър беше настанен в болница "Пирогов" в София.  Той е в стабилно състояние и психичното му състояние е сравнително добро, съобщи пред журналисти служебният министър на здравеопазването Асен Меджидиев, който беше в болницата.

Детето изчезна изчезна при разходка в планина Голо бърдо на 11 ноември. За намирането му бе проведена най-масовата издирвателна операция в Пернишко, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 1 година

Почти невъзможно да оцелее дете по това време нощем в планината. Защо майката е напуснала? Може да е била малтретирана от мъжа. Някои хора с подобни заболявания могат да бъдат наистина много озлобени.

29

Анонимен

преди 1 година

Радваме се че детето се намери живо здраво и е добре. Да.. за Господ за висшите сили всичко е възможно.А че емного активен - добре да се движи но през деня..Но как малко дете ще издържи през ноември месец през нощта когато е студено само в планината без храна и вода..? Истината трябва и дяно се разбере.

28

Зорка

преди 1 година

Здравейте мили хора! Всеки си изказва мнението разбира се затова и се коментира!Едно много голямо нещо за съжаление забравяте и това е че Да пази Господ!!!!!!!!!!Всеки има проблеми дали малки или големиВсеки обича да съди и да не бъден осъден( Матея 7:1Вижте важно е крайната целна точка и това е че детето се е намерило живо и здраво!!!БОГ Е ВЕЛИК И ПРАВИ ЧУДЕСА!Бъдете здрави и успешни!!!

fallback