Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Скандален случай на пътя. В Перник шофьор на бус отказа да качи дете, поискало да купи билет с жълти стотинки, съобщи Bulgaria ON AIR.

Един от пътниците сподели видео в социалните мрежи. Пред възмутените пътници водачът посочил, че така са му наредили от фирмата.

Инцидентът е станал в микробус №10. Очевидците имат съмнения, че шофьорът е бил употребил алкохол.

Спешна проверка на фирмата-превозвач разпореди кметът на Перник Станислав Владимиров. Проверка по случая е разпоредена и от директора на ОДМВР ст. комисар Павел Млеканов.

От фирмата-превозвач твърдят, че няма разпореждане в автобусите да не се приемат жълти стотинки и провинилият се шофьор ще бъде наказан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 1 година

То само да е в Перник с мед да го намажеш.В Пловдив е същото, дори и магазин не искат жълти стотинки. В кв.Коматево Пловдив: Хлебарницата не приемат жълти стотинки.

35

Морска

преди 1 година

Във Варна бях свидетел как през зимата, в студа, се качи дете 5-6кл., което нямаше пари за билетче. Проверяващата веднага му се развика, изсипа един тон обиди и поиска от шофьора да спре, за да го свали. Шофьорът ѝ каза да слезе тя. Понякога децата забравят, че трябва да си оставят парички за автобус. Все пак са деца и ние не бива да ги съдим и да се отнасяме безотговорно, оставяйки ги навън на студа или навън по тъмно.

34

Анонимен

преди 1 година

И аз, да съм шофьор, ще свалям женските. Когато си поискам.

fallback