Снимка: БГНЕС
fallback

Масирана проверка на всички видове превозни средства започва в момента на 170-ия километър на магистрала „Тракия“ след Пловдив, съобщи bTV.

В нея участват Държавната агенция по безопасност на движението по пътищата, „Пътна полиция“, Държавната автомобилна инспекция и други органи.

Движението на това място вече е отбито само в една лента и е възможно да се получат задръствания. Според представител на агенцията на проверка ще бъдат подлагани всички видове пътни превозни средства – товарни, автобуси, леки коли. Акцията ще продължи до 13 часа днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

надрусан във Събота

преди 1 година

То така ако спрът безсмъртните аз ще мина само на лимонада !

13

нашмъркан във петък

преди 1 година

Те са на магистралата ,аз съм си във къщи те излезнат вечерта аз се прибера ! ние сме стотици хиляди е верно ,хващат по някй брат ама с това да се хвалят на фона на онова което е !

12

Верно ли?

преди 1 година

До Анонимен 12. И кое му е терора бе? Това син е работата на всички тези служби. После , като стане катастрофа с жертви и всички ревете , защо някой не си е свършил работата, а като си я върши е терор. Не народ, а ..... ако си прочелще се сетиш какво е казал поета. Ама се съмнявам.

fallback