Снимка: БГНЕС
fallback

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното в София тази нощ,имал 35 фиша за превишена скорост. Към момента не е установено той да е с други по-сериозни нарушения, съобщи инспектор Слави Лазов от "Пътна полиция".

Oще по темата
Както е известно, заради скорост много над ограничението, спортна кола застигна и блъсна друга, като при инцидента загина един човек, а други двама бяха ранени.Водачът на спортната кола е отказал да бъде тестван на място за алкохол и наркотици.

По-късно е дал проба във ВМА.

МВР пуска допълнителни автопатрули по основните пътни артерии, за да осъществяват линеен контрол, съобщи още инспектор Слави Лазов.

Те ще следят за груби нарушения на пътя и агресивни водачи.

Причината са регулярните действия на полицията при празничните и почивните дни за контрол по републиканската пътна мрежа и автомагистралите.

Инспектор Лазов добави, че към момента движението е спокойно, като се очаква повече трафик при автомагистрала "Хемус" в района на тунелите. По граничните пунктове няма задръствания.

Още за тежкия инцидент вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Убиват с Еко стикери

преди 1 година

През 2021 десет минути след залепване на хологрмани оръжия на предно стъкло автомобила който карах бе включен за проследяване с цел убииство.Обемно ми блокираха съзнанието с цел челна катастрофа.. Спрях автомобила след разминаване .Залепих хартиен етикет пред холограмата за тех преглед- опитите за убииство престанаха. След получен сигнал от експерт на МВР за тежки увреждания след залепване на Еко стикер на лична кола бяхме увредени с майка ми от Еко стикер залепен без мое съгласие .

69

Убиват с ЕКО стикери

преди 1 година

По получени сигнали се наложи да проучим използване на холограмни оръжия за манипулации на водачи. Подадох доклад до София 1997 във връзка с запитване за риск от холограмни оръжия в лични документи - КАтегорично искане за забрана . Ползват ги за тотално проследяване вкл обемно, за манипулации вкл разболяване.МНого тежки увреждания причиняват с холограмни оръжия на предни стъкла .В момента увреждат милиони водачи и пътници тежко вижте министри около Радев на пресконферениця от петък .

68

Експерти да гледат

преди 1 година

Експерти да огледат с нагло престъпните видое терористични камери за обсебени с дигитлано хологрмани оръжия водачи..Виждат се перфектно по висока скорост и по специфични ясно видими като обемен облак обсебващи обеми около автомобилите и водача.Колкото по висока е скороста толкова по ясно видим и по голям е дигитално холограмния обем около водача. Вижда се и пред автомобила.Убииците ползват холограми на предни стъкла за обсебване.. Ползват хологрмани оръжия за УБИИСТВА.

fallback