Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Температурите за септември ще са малко есенни, но после ще стане доста топло, прогнозира пред bTV климатологът проф. Георги Рачев.

Oще по темата
В края на месеца се очакват максимални до 28, като минималните ще са 10-12 градуса. Другата седмица може и да има няколко последни дни за плаж, добави Рачев.

В началото на октомври също ни очакват слънчеви дни с втората топла вълна.

Зимата също се очертава по-топла.

Според доклад поне с 1 градус ще бъде над средното за сезона, като ще има и сняг, ще си има и поледица, но за по-малки периоди, обясни климатологът.

Астрономическата есен настъпи тази нощ в 4:04 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Мъж за съживяване

преди 1 година

Някои хора искат аз да бъда осакатен!Те даже искат да не бъда толкова силен колкото съм например в момента!А защо?Защото за тях аз не съм човек ли?Тези хора искат ли да се сбогуват с ЖИВОТА си?ИСКАТ ЛИ?

12

столичан

преди 1 година

Пускайте вече парното, през нощтта температурите падат много, не е нормално да се мръзне така. Време е да се пусне парното, и без това държавата ни плаща голямата част от цената, нека да сме на топло.

11

Анонимен

преди 1 година

"Ааа не така, не разваляйте кефа на русофилите как ще измираме от студ зимата." - приятелю евроджендър, започва есента, а не зимата. Есента се характеризира с това, че листата падат от дървета и храсти и ако водиш военни действия срещу НАТОвски войски е перфектния сезон за офанзива. Инак от студ не знам кой се притеснява, тук 80те и 90те имаше сурови студове. Да му мислят изнежените испанци, които обличат шубите като стане +20градуса (плюс).

fallback