Снимка: БГНЕС
fallback

Българинът, който беше задържан заради това, че е продал бракувания автобус на каналджиите, които причиниха тежката катастрофа в Бургас, е освободен, съобщи БНТ, като се позова на свои източници.

Oще по темата
Причината е, че на този етап няма достатъчно събрани доказателства, за да му бъде повдигнато обвинение.

Към момента обаче продължава разследването срещу Иван Попов, който е от Харманли. Той е собственик на депо за продажба на бракувани автобуси.

Така от първоначалните петима арестувани за трагедията, при която загинаха двамата бургаски полицаи, с обвинения са само тримата сирийски граждани. Днес и утре съдът в Бургас ще гледа техните мерки за неотклонение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 1 година

Има двама загинали,доказателства,няма

31

Идиот

преди 1 година

Най лесно е да избягаш от бг. Трябва народа да промени нещата.

30

Идиот

преди 1 година

Това със спирачките е вятър работа. Карал си толкова километри и да го разбереш накрая че нямаш спирачки. Трябва да има наказани заштото това ще продължава и за напред. Не може да се отървът с 3 години затвор. Пълен смях. Хората си рискуват живота а накарая нищо. Баница с късмети. Докато си мълчим и не се обедини ще ни мачкат. Много скърбя за момчетата и мисля че е крайно време вече да се променят нещата. Държавата е хората които живеят в нея а не политиците. Ние сме важни а не те.

fallback