Снимка: БГНЕС
fallback

Втори протест срещу поставянето на България в зависимост от руския природен газ ще се проведе в сряда.
Демонстрацията цели да изрази позицията на участниците срещу действия на служебното правителство, които според тях целят да върнат страната в зависимост от „Газпром“.

Протестът ще се проведе пред президентството. Организаторите изпратиха отворено писмо, в което призовават за отговори на седем въпроса, свързани с енергийната зависимост от Москва в контекста на войната на Русия в Украйна.

Това ще бъде втората проява на недоволство срещу служебния кабинет на Гълъб Донев, назначен от президента Радев.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

204

Болест

преди 1 година

Познай да ли не са платени от някой заинтересован тези протести срещу Газпром.....

203

АМЕРИКА Възмутена

преди 1 година

Във връзка с американските шпиони да се докладва кои наредиха на Путинов начало на войната.. В САЩ както и в Москва всичко се подслушва и записва он лайн.. Сега от Белия дом записите подават че в Вашигтон няма проникнали опасни масови убиици освен около 90 000 не съвсем безопасни.. Могат да психизират най много педесет милиона американски граждани с цел масови убииства ПРЕКО СИЛИ>.НЯМАЛО чуми масови убиици все още освен СИВА ЧУМА /Gray death mass murderers/

202

ГАзпром не са виновн

преди 1 година

До 2018 35 % от народа нямахме доходи за оцеляване по данни на ООН..Сега вече над 49 %.ПРИ тия ограбващи цени се чакат яки фалити.. МИлиони работещи могат да останат на улицата..Имаме газопроводи с ГАзпром.. ВОйната не се води от ГАзпром а от АМЕРИКАНСКИ ШПиОНИ НА ВЛАСТ В МОСКВА И КИЕВ..

fallback