Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Жители на Карлово и Сопот излязоха на протест срещу високите цени на горивата. Те блокираха подбалканския път София-Бургас. Служители на полицията се наложи да отклоняват движението по обходни маршрути.

Протестиращите се събраха с леки коли и мотоциклети пред спортната зала в Сопот, след което се отправиха на шествие, за да изразят недоволството си от високите цени на горивата и ежедневното им покачване.

Хората поискаха цената на горивото да падне до 2 лв. Според протестиращите високите цени са спекулативни, защото доходите на хората в България са много ниски.

Протестът продължи по главните улици на Карлово. Там бяха блокирани и входовете на бензиностанции. Протестът ще продължи и утре, съобщи Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

питащ

преди 1 година

Да попитам властимеещите които отговарят за правовия ред в държавата, на какво правно основания някакви протестиращи ще ми ограничават правото на свободно предвижване. То е дадено по Конституция и не може да се нарушава от никого под никакъв повод. От къде накъде неграмотните полицай ще ме карат да заобикалям и да харча излишно скъпо гориво зарази което тия индивиди протестират. Защото са некадърници и само претендират за увеличение на заплатите им, срам и позор.

51

НОМЕР2

преди 1 година

Аман от безумни гербесарски протести!

50

Анонимен

преди 1 година

за тридесет години така и не разбрах защо се протестира срещу високите цени на ток, вода, бензин, а никога не се протестира срещу ниските заплати и пенсии?

fallback